Een bruiloft in Brielle

Een bruiloft in Brielle

De bruiloftset in een leuke feesttent in Brielle. 

''Wat gaaf die set!'' en ''Zit daar ook verlichting in?''

Afgelopen weekend is L1events door een externe dj uit Amsterdam ingehuurd om de hoogglans witte dj booth met verlichting te leveren voor een bruidsfeest in Brielle. De dj had ons gevonden via het internet en had al snel door dat wij graag voor hem wilde leveren. We leverde voor deze bruiloft de witte dj booth, witte luidsprekers en versterkers en twee keer een lichtstatief met LED verlichting. De dj kon zijn eigen dj gear in de dj booth plaatsen. 

We hebben verschillende dj booth in ons verhuur assortiment. De hoogglans witte dj booth gebruiken wij voornamelijk voor bruiloften. Daarnaast hebben wij ook een kleinere dj booth in de verhuur van steigerhout. Deze dj booth gebruiken we voor kleinere evenementen of evenementen die op een hogere verdieping zijn dan de begane grond. De dj booth van steigerhout is compacter en lichter. Om die redenen geschikter voor evenementen op grote hoogte. 

Benieuwd naar de mogelijkheden om ook een dj tafel te huren? Bel of e+mail ons naar de mogelijkheden. Wie weet heeft u op uw feest ook wel zo'n mooie set voor uw dj. 

Voor complete drive in shows kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. We leveren graag een dj voor uw feest die geheel draait naar uw voorkeuren en wensen. 


 

Posted on 19-06-2018 0 856

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out