Een feest in Rozenburg

Een feest in Rozenburg

Een feest met alles erop en eraan, wij voldoen aan uw wensen. 

''Wat fijn dat ik alles bij jullie gewoon kon huren, zo hoefde ik niet meerdere bedrijven in te schakelen.''

Normaal gesproken levert L1events alleen licht en geluid voor evenementen om zo aan de professionele audiovisuele vraag te voldoen. Echter komt het wel eens voor dat een opdrachtgever meer wil dan alleen audiovisuele verhuur producten. Dit keer hebben wij een opdrachtgever in Rozenburg volledig de zorg uit handen genomen om aan zijn wensen te kunnen voldoen. we leverden voor dit evenement de pioneer CDJ-2000NXS media speler en mixer, daarnaast ook een bijpassende dj die het etentje verzorgde. 

Pipe & drape

Op het pleintje naast de pizzeria zijn we aan de slag gegaan met een pipe & drape set. Deze set hebben wij naast het aanliggende pand neer gezet. Zo werd het pleintje in tweeën gesplitst en ontstond er een eigen terrein voor de pizzeria om de walking diner te geven. De pipe & drape hebben ook als voordeel dat de lelijke omringde muren werden weggewerkt met de mooie zwarte doeken. De opdrachtgever koos ervoor om de pipe & drape op een hoogte te stellen van 2,20 meter. De pipe & drape kunt u maximaal verstellen op een hoogte van 3 meter. Dit zorgt voor een mooi en groots effect. 

Statafels met rokken

Daarnaast hebben wij vijf statafels met witte rokken geleverd, uiteraard zijn de rokken pareltje wit wanneer u deze huurt voor uw evenement. In de statafels hebben we verlichting op accu geplaatst. Dit is niet op de foto te zien omdat de verlichting pas in de avond zijn werk ging doen. Door gebruik te maken van verlichting op accu heeft u geen last van eventuele kabels en kabelmatten. Dit is een chique oplossing voor ieder evenement.

Parasols

Ook hebben we naast de pipe & drape en statafels twee grijze parasols neergezet op het terrein. Deze diende voor eventuele partytenten. Door gebruik te maken van parasols bent u snel en goedkoop klaar. 

Luxe terrasverwarmers

Naast de parasols hebben we ook twee terrasverwamers geleverd voor het feest, deze terrasverwarmers zijn ook grijs en passen daarom precies bij de rest van de aankleding.

L1events helpt graag bij ieder evenement, heeft u ook eventuele aanvullende wensen? Voor ons is dat geen probleem, wij regelen alles van A tot Z voor u en uw evenement. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of kom langs bij ons op kantoor. 

Posted on 19-06-2018 0 930

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out