Een surprise party in Rotterdam

Een surprise party in Rotterdam

Voor een surprise party huur je bij L1events.

''De verzorging was uitstekend.''

Zomaar een reactie van onze opdrachtgever van een surprise party van afgelopen weekend. We werden gevraagd om een mooie dj booth te leveren die bij de stijl van het restaurant paste. De steigerhouten dj booth die we een verdieping omhoog moesten tillen kwam volledig tot zijn recht in het Thaise restaurant in Kralingen te Rotterdam. Achter de dj set hebben we twee aircones geplaatst en een extra lichtstatief die de ruimte verlichtte. De foto hierboven is een foto voordat het feest begon. De tafels staan nog voor de dj set omdat er toen nog gedineerd moest worden, na het diner hebben de personeelsleden de tafels voor de dj set verwijderd en kwam de set beter tot zijn recht in de ruimte. 

Ook wilde de opdrachtgever geluid huren voor de surprise party. We hebben gekozen voor actieve luidsprekers van JBL. Hier zit een flinke monitor in en kan ieder feest volledig voorzien van een sterk en diepe sound. We hebben naast de dj booth twee JBL luidsprekers in de kleur zwart geplaatst.

Op de dj booth hebben wij een uitgebreide pioneer dj gear set geplaatst voor onze dj die het feest kwam verzorgen.

Na het evenement in Rotterdam komen wij de spullen weer op tijd ophalen zodat u daar geen omkijk meer naar heeft en gewoon kan na genieten van uw evenement.

Posted on 19-06-2018 0 894

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out