Een tijdelijk theater voor Plaswijckpark

Een tijdelijk theater voor Plaswijckpark

Een tijdelijk theater bouwen voor Plaswijckpark in Rotterdam

Met pipe & drape, podiumdelen, podiumrokken en JBL EON luidsprekers hebben we de zaal omgetoverd tot een tijdelijk theater!

Plaswijckpark had een opdracht gegeven om een tijdelijk theater te bouwen op de eerste verdieping van het recreatiegebouw in het park. We kwamen aan bij de locatie en hadden alle benodigdheden bij ons om de zaal om te toveren tot een prachtig theater.

Allereerst hebben we de ruimte leeg gemaakt en alle banken en tafels verwijderd. Daarna zijn we begonnen met de opbouw van het podium. We gebruiken Nivtec podiumdelen met antislip laag zodat de artiesten niet zullen vallen. Nadat het podium staat werken we deze af met podiumrokken die een mooi en afgewerkt effect leveren aan het aanzien van het podium. 

Na de opbouw van het podium zijn we de luidsprekers gaan plaatsen, de bekabeling werken we weg met kabelmatten voor de veiligheid. Daarna zijn we de pipe & drape gaan plaatsen rondom het podium en de techniek. De pipe & drape is rondom het hele podium en banken geplaatst. Zo creëerden we een theater effect. De pipe & drape is maximaal te verstellen naar een hoogte van drie meter. 

De zaal voor de pipe & drape, podiumdelen plus afwerkingen en luidsprekers

Plaswijckpark voor de ombouwing

De zaal na de pipe & drape, podiumdelen plus afwerkingen en luidsprekers

podium huren

podium huren

Posted on 03-07-2018 0 1348

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out