Een podium voor een zomerfeest in Brielle

Een podium voor een zomerfeest in Brielle

Een podium voor het zomerfeest voor het Maerlant College in Brielle.

Het Maerlant organiseert al jaren lang een zomerfeest voor de scholieren aan het einde van het schooljaar om de zomervakantie in te wijden. Dit jaar hebben we een podium geplaatst voor het Maerlant in Brielle. Een podium vol verlichting, geluid, led schermen en special effects. 

Podium constructie

We begonnen vroeg met de opbouw. Het podium bestaat uit Eurotruss onderdelen, de Eurotruss had een hoogte van 3 meter. Hierdoor was de constructie duidelijk te zien voor de scholieren, ook aan de achterkant van het schoolplein. We hebben het podium overdekt met een dakzeil, dit zeil spannen we strak tussen de Eurotruss. 

Led schermen

De basis stond en daarna hebben we een podium geplaatst onder de Eurotruss, we maken het podium van Nivtec podiumdelen. Het podium was geplaatst en daarna kon de constructie worden aangevuld met verlichting en led schermen. We hebben een led scherm opgehangen met een breedte van vier meter en een hoogte van twee meter. Dit zorgde voor een mechanisch en speels effect achterin het podium. Daarnaast hebben we gebruik gemaakt van Showtec movingheads en Showtec Sunstrips. 
De led schermen werden gebruikt om games op te spelen, verschillende afbeeldingen te projecteren, een live videocamera projectie en andere leuke activiteiten. 


Special effects

We hebben verder het podium aangevuld met veel special effects, zo hebben we twee rookmachines geplaatst aan de zijkanten van het podium. Daarnaast hebben we twee keer confetti kanonnen geplaatst, steamers, CO2 en met push button. Iedere keer als er op de rode knop gedrukt werd de confetti de lucht ingeschoten.


Geluid

We hebben voor het geluid gebruik gemaakt van zware materialen. Zo plaatsten we twee JBL SRX835 toppen plus twee JBL custom versterkers met bijbehorende bekabeling. We bevestigen deze op elkaar door middel van spanbanden om de veiligheid te garanderen. 
Naast het podium hebben we een pop-up tent geplaatst waaronder de geluidstechnicus kon plaats nemen en de besturing van het licht en geluid kon regelen.


Entertainment

We leverden naast licht en geluid ook een dj booth met bijbehorende dj gear voor onze entertainers. We hebben een groot dj bestand waar wij entertainment uit kiezen. Dit keer draaide Danny die veel ervaring heeft met entertainment op scholengemeenschappen. Naast Danny leverden wij ook een MC die het gehele feest en evenement/activiteiten leidde. 

podium huren goedkope prijs

 

Posted on 10-07-2018 0 1427

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out