Producties

technische producties uitbesteding

Geen technische zorgen meer? Geniet van uw evenement door de gehele productie uit handen te geven!
L1events snapt als geen ander hoe ingewikkeld het kan zijn om techniek te regelen voor een evenement. Laat het daarom vooral aan ons over! Wij verzorgen de gehele technische productie met alles wat daar bij hoort! Van licht tot special effects en aankleding! Het geen dat u nog hoeft te doen is genieten van uw evenement.

L1events heeft de afgelopen acht jaar talloze producties voor bedrijven en particuliere feesten mogen draaien. We zijn niet alleen gespecialiseerd in losse verhuur maar wij bieden ook op maat gemaakte producties aan voor uw evenement. Daarbij moet u denken van de complete technische verzorging van uw evenement. Dit verzorgen wij op het gebied van: licht, geluid, video, special effects, podia, aankleding en entertainment.

De mogelijkheden voor uw productie
Tijdens het kennismakingsgesprek gaan wij onze procedures met u door en ontmoeten wij u graag! Wij luisteren voornamelijk naar wat u als opdrachtgever graag van L1events verwacht. Nadat u hebt verteld om wat voor productie het gaat gaan we samen met u de technische mogelijkheden bespreken. Of het nu gaat om een congres, presentatie, voorstelling, sportevenement, trouwfeest, verjaardag of bedrijfsfeest gaat we hebben altijd kostenvriendelijke mogelijkheden voor u klaar liggen.


Een productie op maat
L1 events gelooft dat iedere productie uniek is en daar zeer zorgvuldig mee omgegaan moet worden. Producties leveren noemen wij dan ook maatwerk en daar hanteren wij geen standaard procedures voor of prijzen. De productie kan klein zijn, of juist ontzettend groot! Op een makkelijke locatie of op een iets uitdagendere locatie. Omwille van deze redenen is ons kennismakingsgesprek essentieel en willen wij alle ins en outs van u horen. Om de productie honderd procent te kunnen laten slagen staan wij voor een duidelijke en transparante communicatie.
Na dit kennismakingsgesprek maken we voor u een vrijblijvende offerte met al uw wensen mee genomen. Als u deze heeft goedgekeurd wordt de productie al weken van te voren voorbereid zodat alles tot in de puntjes professioneel verloopt. Na de productie horen wij dan ook maar al te graag u feedback over de productie om onze huidige 100% klanttevredenheid te behouden en te optimaliseren.

technisch adviseur

Advies nodig?

Onze technische adviseurs staan iedere werkdag en in de weekenden voor u klaar voor een vrijblijvend advies over producties en andere technische vragen. Neem gerust contact met ons op!Wesley Schenk: ''Voor al uw persoonlijk advies voor audiovisuele technieken bij L1events.''


No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out