All-in-oplossingen voor uw evenement!


Binnenkort een evenement maar simpel weg geen tijd? Ga voor een all-in oplossing van L1events!

Voor bedrijven en particulieren die geheel geen tijd hebben om überhaupt een evenement te organiseren en te verzorgen bieden wij all-in oplossingen aan. Natuurlijk is dat best wel even wennen, een bedrijf dat uw evenement volledig overneemt en gaat organiseren, echter zult u ervaren door onze vriendelijke en transparante communicatie wegen dat u geen stress zult ervaren bij het uitbesteden van uw evenement.
All-in oplossingen wil zeggen dat wij alles van het evenement strak gaan organiseren van de locatie tot de aankleding. Deze all-in oplossing geeft u de mogelijkheid om de organisatie geheel uit handen te geven. Opdrachtgevers ervaren L1events met all-in oplossingen als een verademing aangezien we nooit een steekje laten vallen.


Mogelijkheden all-in oplossingen
De mogelijkheden van all-in oplossingen zijn eindeloos. We beginnen met een kennismakingsgesprek waar we u vragen of u al een geschikte locatie heeft gevonden voor uw evenement of dat wij deze moeten vinden.
Daarna heeft u talloze onderdelen die wij voor u als opdrachtgever uit handen kunnen nemen zoals:
- Vergunningen
- evenement begeleiding
- Draaiboeken
- Hapjes en drankjes
- Horeca personeel
- Aankleding en decoratie
- Tentenbouw
- Techniekverzorging
- Entertainment verzorging
- Management verzorging
- Aanvullend personeel zoals EHBO


Heeft u interesse? Neem dan gewoon even contact met ons op! U bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek!

technisch adviseur

Advies nodig?

Onze technische adviseurs staan iedere werkdag en in de weekenden voor u klaar voor een vrijblijvend advies over all-in oplossingen en andere technische vragen. Neem gerust contact met ons op!Wesley Schenk: ''Voor al uw persoonlijk advies voor audiovisuele technieken bij L1events.''


No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out