Ondersteuning bij evenementen

ondersteuning bij evenementen


Het organiseren van evenementen is een proces dat succesvol moet verlopen. L1events bied daarom ook ondersteuning bij evenementen aan. Een extra service voor onze (vaste) klanten. Wij steken graag voor u extra de handen uit de mauw om het evenement zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij kunnen ondersteuning bieden voorafgaand het evenement, tijdens en daarna. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken als op en afbouw, het coördineren van het evenement, management en ondersteunend personeel die ervaren is in zijn vakgebied.

Op en afbouw evenement
L1events heeft door de jaren heen heel wat evenementen mogen draaien, of het evenement nu klein of groot is, dat maakt voor ons totaal geen verschil! Wij kunnen u bij alles wat bij de op en afbouw van evenementen komt kijken ondersteunen. Of het nu gaat van het (ver)plaatsen van interieur, het opbouwen van een tent of het sjouwen met dranghekken, alles kan geregeld worden! We hebben een groot jong personeelsbestand die wel tegen een stootje kan en van alle markten thuis zijn.

coördineren van het evenement
Het productieproces van het evenement is een serieuze zaak. L1events kunt u helpen bij het uitvoeren van het evenement. Ons ervaren coördinatie team van producties met de benodigde papieren (sociale hygiëne verklaring) staan voor u klaar.

L1events kan ondersteuning bieden in:
- Horeca personeel (bar medewerkers/catering medewerkers)
- Op en afbouwend personeel
- Productiemedewerkers
- Coördinerende managers (denk aan cateringmanagers/barmanagers/backstagemanagers etc.)

technisch adviseur

Advies nodig?

Onze technische adviseurs staan iedere werkdag en in de weekenden voor u klaar voor een vrijblijvend advies over ondersteuning bij evenementen en andere technische vragen. Neem gerust contact met ons op!Wesley Schenk: ''Voor al uw persoonlijk advies voor audiovisuele technieken bij L1events.''


No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out