Over L1eventsOver L1events:


L1events is een professionele dienstverlener in de audiovisuele sector.
Meer dan 5 jaar ontzorgt L1events opdrachtgevers door totaaloplossingen te leveren voor aantrekkelijke prijzen.
Met een klein en hecht vast team staan wij 24/7 voor u klaar om uw wensen werkelijkheid te maken!

Waarmee kan L1events u van dienst zijn?

- verhuur van licht en geluid

Heeft u voor uw evenement licht, geluid en special effects nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar om u te voorzien van hoge kwaliteit apparatuur. Volledig naar wens inclusief op- en afbouw en bediening.

- Compleet verzorgen van uw evenement

Wilt u naast het verzorgen van de techniek ook het entertainment en de muziek uit handen geven?
Dan zorgt L1events voor een compleet pakket met het juiste entertainment, DJ's en andere randonderdelen.
Ook alle andere onderdelen voor uw evenement kunnen wij voor u uit handen nemen, wij zorgen ervoor dat uw evenement compleet geregeld wordt door ons en onze partners waarmee wij nauw samenwerken.

- Verzorgen van bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten of elk ander feest

Heeft u iets te vieren? De Drive-In shows van L1events zorgen er voor dat uw feest onvergetelijk wordt! Onze drive-in shows zijn aangepast aan het feest, qua uiterlijk en natuurlijk muziek! De muziekkeuzes worden vooraf met u doorgenomen en wij zorgen ervoor dat het uw avond wordt.

- Grote evenementen zoals festivals, buitenpodia en meer

Op zoek naar een audiovisueel bedrijf dat uw festival kan op- en af kan bouwen? We regelen alles, van podiumdesign tot productie.

- Verkoop van licht, geluid en special effects

Licht en geluid aanschaffen voor uw horeca zaak, evenementen of bijvoorbeeld thuis? Laat u door ons adviseren zodat u de juiste keuzes maakt. Wij bieden u altijd een zeer scherp aanbod aan en leveren goede service na de aanschaf. L1events is dealer van een groot aantal merken. 

Installatie

We installeren graag audiovisuele technieken voor uw bedrijf in. Denk bijvoorbeeld aan beeldschermen, tv schermen, geluidsapparatuur, beamers, presentatie technieken maar ook aspecten zoals bedrijfsterreinborden, schermen voor slagbomen of porten etc. We staan voor ieder onderdeel van de audiovisuele branche voor u klaar. Door onze VCA certificering kunnen wij op iedere locatie in iedere branche veilig te werk gaan, of u nu een installatie bedrijf zoekt voor de retail of petrochemische industrie, we hebben talloze ervaring. Onze technici staan voor u klaar.

- Onderhoud

Na de installatie kunnen wij regelmatig onderhoud plegen voor de geïnstalleerde technieken. Met veel bedrijven heeft L1events onderhoudscontracten lopen in regio Rotterdam en de Botlek. We zijn een goedkope maar professionele oplossing voor al uw onderhoudsproblemen. Onderhoud verlengt de levensduur van producten en optimaliseert het gebruik. 


No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out