Levering en installatie audiovisuele technieken voor uw ruimte


levering installatie    professionele AV installatie

Op zoek naar een professioneel AV bedrijf die al uw zorgen uit handen neemt op het gebied van het installeren van AV middelen? L1events is een specialist op het gebied van levering en installatie. We hebben een uitgebreid portfolio voor het leveren en installeren van audiovsiueel engigneering. Denk bijvoorbeeld aan een congres ruimte, vergaderruimtes, restaurants of kantines maar ook musea of klaslokalen. Voor iedere ruimte is een ander soort totaaloplossing nodig. Wij kunnen deze voor uw bedrijf of organisatie leveren, installeren en onderhouden. De keuzes voor uw ruimtes zijn eindeloos, de huidige technieken bieden veel mogelijkheden of u nu op zoek bent naar een simpele display, een led scherm, een touch scherm, een beamer of een video wall we kunnen alle technieken voor u leveren en installeren.


Audiovisueel engineering 

Nadat we met u in kaart hebben gebracht wat uw wensen zijn, installeren wij de audiovisuele middelen haarfijn in uw bedrijfsruimte, hal, vergaderruimte met de nieuwste technieken die te besturen zijn vanaf iedere Android, Apple of Windows laptop, tablet, reader of smartphone. Door de connectiviteit kunt u gemakkelijk vanaf uw computer of smartphone een presentatie projecteren op de geïnstalleerde displays in uw ruimte. De draadloze connectiviteit levert haarscherpe beelden en brengt een gebruiksgemak voor het geven van presentaties en andere online bedrijfsactiviteiten. Bij iedere geïnstalleerde display zit een gemakkelijk besturingssysteem die door iedere leek gebruikt kan worden. 

We leveren schermen die passen bij uw bedrijfsinterieur en cultuur, voordat we overgaan tot installatie inspecteren wij de ruimte en geven wij uw bedrijf of organisatie een vrijblijvend advies wat de meest efficiënte methode is van het optimaal gebruik maken van de nieuwste AV technieken die het beste passen bij de activiteiten in de ruimtes.  


Wat zijn de mogelijkheden voor uw ruimte?

Audiovisuele middelen versterken ruimtes, maar wat zijn nu de mogelijkheden voor uw bedrijf? L1events levert:

- Multifunctionele touch tables voor iedere ruimte
- Interactieve displays om draadloos te kunnen presenteren in uw vergaderruimte
- Verschillende hyper moderne geluidsinstallaties in hallen, musea hallen, kantines, vergaderruimten, creatieve ruimte etc. 
- Interactieve schermen die met touch te bedienen zijn
- Interactieve presentatie schermen
- Video Walls
- Simpele displays
- Nieuwste beamer technieken
- Spraakherkenning technieken
- Licht technieken 
- Interactieve projectie met bodytracking
- Installatie van alle AV technieken plus bekabeling en weerlegging aan plafonds, muren en wanden.
- Interactieve school AV technieken
- displays voor narrowcasting
- vloerprojectie

Zo maar wat mogelijkheden die wij voor uw bedrijf kunnen leveren, installeren en onderhouden. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Neem contact met ons op, wij leggen u graag optionele mogelijkheden voor en komen graag in contact met u.  Onze technici staan voor u klaar.

technisch adviseur

Advies nodig?

Onze technische adviseurs staan iedere werkdag en in de weekenden voor u klaar voor een vrijblijvend advies over presentatie technieken en andere technische vragen. Neem gerust contact met ons op!Wesley Schenk: ''Voor al uw persoonlijk advies voor audiovisuele technieken bij L1events.''


No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out