Onderhoud geïnstalleerde audiovisuele technieken

Nadat L1events een vergaderruimte, bedrijfshal, kantine, klaslokaal, museum ruimte, congres ruimte, zorg ruimte, ziekenhuis ruimte etc. heeft voorzien van de nieuwste audiovisuele technieken kunt u er vanuit gaan dat wij de juiste onderhoud en garantie bieden om uw AV technieken te blijven optimaliseren. We staan voor 100% klanttevredenheid. Is er een storing of iets mis met uw AV technieken? We lossen het binnen 24 uur voor u op.

Neem contact met ons op als er een storing of ander mankement zich bevind aan de geïnstalleerde audiovisuele technieken, het kan zijn dat er ooit eens iets mis gaat omdat de technieken intensief gebruikt worden. Binnen 24 uur komen onze technici met een gepaste oplossing dat de geïnstalleerde middelen zo snel mogelijk weer functioneren.
Nadat de oplossing is geboden controleren wij of alles werkt zoals wij de AV middelen hebben geïnstalleerd. Na de forse controle sturen wij u een bevestiging dat alles weer in orde is. Ook kunnen wij u van een manual voorzien die u uitlegt wat u zelf had kunnen doen om de storing te kunnen voorkomen of verhelpen. Dit scheelt u veel tijd, ook is dit handig wanneer er een eventuele storing op treed op zeer ongewenste momenten zoals belangrijke presentaties etc.
We vertrekken pas wanneer u honderd procent tevreden bent met het eindproduct. Dit geld voor, tijdens en na de installatie van de audiovisuele middelen. 100 % klanttevredenheid is ons uiterste doel. 


Bent u op zoek naar een professioneel audiovisueel bedrijf die uw technische zorgen uit handen kunt nemen en uw ruimtes kan voorzien van de laatste technieken?

Klik hier voor alle informatie en mogelijkheden. 

technisch adviseur

Advies nodig?

Onze technische adviseurs staan iedere werkdag en in de weekenden voor u klaar voor een vrijblijvend advies over onderhoudscontracten en andere technische vragen. Neem gerust contact met ons op!Wesley Schenk: ''Voor al uw persoonlijk advies voor audiovisuele technieken bij L1events.''


No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out