Geluidsinstallaties leveren en installeren voor uw ruimte

L1events is een specialist op het gebied van installatie en levering van geluidstechnieken. Of u nu op zoek bent naar een kleine geluidsinstallatie voor uw ruimte of een grote, iedere ruimte heeft een andere functie en heeft dus andere technieken nodig. We leveren en installeren al jaren de beste geluidsinstallaties aan verschillende musea, sportscholen, zorgcentra, shoppingcentra, scholen, horeca, kantoren, kantines, kerken, maneges, etc.

Voor iedere ruimte zijn andere eisen nodig qua muziekinstallaties, decibellen, waterdichtheid, kwaliteit en hoeveelheid. Een goede geluidsinstallatie creëert extra beleving aan uw bedrijf of organisatie. Muziek is niet meer weg te denken uit een organisatie. 

Staat uw branche er niet tussen? Geen probleem, we zijn werkzaam in iedere sector door onze VCA certificaten. Neem gerust contact met ons op voor uw geluidsinstallatie en we maken voor u een offerte op maat. We bieden de scherpte prijzen voor inkoop, arbeid en transport. 

geluidsinstallatie huren/kopen horeca geluidsinstallatie voor zorg centrum geluidsinstallatie kopen voor museum

geluidsinstallatie voor vergaderruimte

geluidsinstallatie kopen voor winkelcentrum
geluidsinstallatie kopen voor retail geluidsinstallatie kopen voor sauna en wellnes geluidsinstallatie kopen voor scholen
geluidsinstallatie kopen voor tuincentrum geluidsinstallatie kopen voor een kantine geluidsinstallatie voor een sportschool
zwembad geluidsinstallaties

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out